Back to the menu

Våre merkevarer

Farris

 

Kildene ved foten av Bøkeskogen i Larvik har vært kjent i flere hundre år. De ble ikke kommersielt utnyttet før rundt 1840, da Karen Linaae etablerte et lite kurbad her, på folkemunne kjent som karens Svovelbad. Det tok ikke lang tid før kildenes helsebringende effekt ble kjent. I 1858 ble badet avviklet. Noen år senere ble Larvik Bad opprettet ved kilden. Det var overlegen ved badet, Dr. Natvig som lanserte idéen om å tappe kildevann på flasker.

I 1906 startet tappingen under produktnavnet Salus. I 1915 ble ny fabrikk bygget, og navnet ble endret til FARRIS. Frem til andre verdenskrig var FARRIS offisiell leverandør til Kongehuset, som også ga navn til kilden, men etter krigen ble det vedtatt en lov som forbøy bruk av Kongen i markedsføring. FARRIS har fortsatt tillatelse til å bruke konglige navn på kildene sine, og i dag tappes FARRIS fra Kong Olav Vs kilde. 

 

Farris er i dag Norges svar på naturlig mineralvann, og er markedsleder i Norge. Farris bærer på flere sterke verdier som den norske forbruker ønsker seg; naturlig, sunn og forfriskende. Det er ingen tvil om at "Verdens fineste maskineri går best på Naturlig mineralvann". Farris er tilgjengelig i en rekke smaksvarianter, naturell, sitron og lime. Farris Bris er en serie forfriskende og lettdrikkelig vann med lavt kullsyrenivå og spennende smaker.

Farris' egne elegante 0,33L blå glassflaske mottok hedersprisen "Market for god design" av Norsk Designråd da den ble lansert for restaurantmarkedet i 2002.

 

Besøk Farris sine nettsider her!

 

Følg  FARRIS på: