Back to the menu

Våre merkevarer

Imsdal

 

I flere tusen år har vannet strømmet ut fra den underjordiske kilden i naturskjønne Imsdalen som ligger ved foten av fjellkjeden Rondane. Det krystallklare kildevannet har naturen selv foredlet ved grundig filtrering gjennom enorme sandmasser. Imsdalkilden var lenge en vel bevart hemmelighet blant jegere og fiskere i dalen. I dag tappes kildevannet direkte fra kilden over på flasker. Like friskt, rent og velsmakende som naturen skapte det.

Selv om kilden i Imsdal hadde vært kjent i mange hundre år, var det ikke før begynnelsen av 70-tallet som tapperiet sto ferdig. Norsk kildevann tappet vannet under navnet Norwater. Norwater-vannet ble i stor grad eksportert, og ble blant annet benyttet på fly. I 1987 kjøpte Ringnes Norwater og rettighetene til kilden, og i 1990 overtok Ringnes Norsk kildevann. Det var ikke før i 1994 at vannet ble lansert på flasker under navnet Imsdal.

Norges første møte med Imsdal 0,5l flasken skjedde dagen før åpningsseremonien av OL på Lillehammer. 10. Februar 1994 på Strandtorget ble det første brettet solgt. 1,5l ble lansert samtidig, begge på returflasker. Siden den gang er segmentet stillvann (vann uten kullsyre) vokst enormt, med Imsdal som den ledende aktør. Det er ikke en overdrivelse å si at Ringnes gjennom Imsdal har lært det norske folket å kjøpe og drikke vann på flaske.

Imsdal kildevann er tilgjengelig i flere emballasjestørrelser:

0,3l for barn og lekne voksne med dryppsikker kork

0,5l

0,7l med sportscap

1,5l

 

Imsdal med smak

Imsdal med smak er en forfriskende og tørsteslukkende drikk basert på rent kildevann fra Imsdalkilden. Vannet inneholder naturlig fruktekstrakt, og er kun søtet med naturlig fruktjuice. Et sunt alternativ når du vil ha drikke med smak.

3 forfriskende og spennende smaksvarianter:

Imsdal med smak av Pære

Imsdal med smak av Blåbær

Imsdal med smak av Sitron

 

Imsdal aktiv

Et aktivt liv krever litt mer. Det naturlige kildevannet slukker tørsten med en forfriskende smak, erstatter viktige mineraler som kroppen forbrenner og gir deg ekstra utholdenhet i hverdagen.

Imsdal aktiv er tilgjengelig med smakene sitrus og eple.

 

Besøk Imsdals nettsider her!

 

Følg IMSDAL på: