Dette trenger du:

2,5 dl vann
4,5 dl Munkholm Bayer
1/2 dl grovsalt
3 ss sukker
½ finhakket løk
3 hvitløksfedd, grovdelt

6 stk svinekoteletter, 2,5 til 3 cm tykke
6 store hvitløksfedd, hakket
3 ts grovkvernet svart pepper
2 ts salt
2 ts tørkede salvieblader (rosmarin går også bra)

Bland vann, Munkholm, grovsalt og sukker i en stor bolle. Rør til salt og sukker løser seg opp, ha i løk og 3 grovdelte hvitløksfedd. Putt svinekotelettene i en stor plastpose. Hell ølmarinaden over kotelettene og lukk posen. Legg i kjøleskapet i 4 timer, snu posen av og til.
Sett grillen på medium varme. Fjern kotelettene fra marinaden og tørk av dem. Bland hvitløk, pepper, salt, og salvie. Gni hvitløksblanding på begge sider av kotelettene. Bruk gjerne et steketermometer, plasser det i midten av en svinekotelett og grill til det viser mellom 63 °C og 65 °C, ca 10 minutter på hver side. Når de er ferdig grillet, dekk dem til med folie og la dem hvile 5 minutter før servering.
Serveres med en lett salat, ris eller poteter og Munkholm Sommerøl.