Christine Nygaard-Andersen 
16.01.2014 16:00 

Pressemelding fra Ringnes 16.1.2014:

Flaskevannsmarkedet er for lengst friskmeldt etter finanskrisedippen i 2008. - I fjor drakk vi nesten 50 millioner flasker Farris, og vi forventer ytterligere vekst, sier produktgruppesjef for vann i Ringnes, Christine Nygaard-Andersen.
De neste ukene fylles butikkene av Farris og Farris Bris med nytt, moderne design tappet på gjenvinningsflasker. Nygaard-Andersen er overbevist om at de nye flaskene vil bli godt mottatt av forbrukerne.

- Vi forventer at det nye designet vil bidra til at Farrisvolumet øker med nærmere 20 prosent frem mot 2020. Forbrukertester viser at 9 av 10 sier de foretrekker det nye designet på Farris-flaskene fremfor andre vannflasker på det norske markedet.  Forbrukerne omtaler designet som eksklusivt, moderne og kult, samtidig som de sier at merkevaren Farris er ivaretatt, oppsummerer hun fornøyd.

Markedsleder

Farris er landets desidert største vannmerke med en markedsandel på hele 50 prosent. Det forplikter, mener Nygaard-Andersen: – Farris er mer enn bare et flaskevann. Det er en kulturbærer og en av Norges sterkeste merkevarer. For mange er flaskevann ensbetydende med Farris. Da sier det seg selv at det må foredles og håndteres riktig og med respekt. Vi er derfor veldig glade for de positive tilbakemeldingene vi har fått på de nye flaskene fra forbrukerne, fortsetter Nygaard-Andersen.

Ringnes har rustet opp den ærverdige Farrisfabrikken for ikke mindre enn 100 millioner kroner. – Farris er det første synlige resultatet på Ringnes’ overgang til resirkulerbar emballasje for sine vann- og brusprodukter. Vi investerer ytterligere nærmere 300 millioner kroner ved vårt anlegg på Gjelleråsen, og i løpet av det neste året vil også Ringnes’ brusflasker få ny drakt, sier kommunikasjonssjef i Ringnes, Nicolay Bruusgaard.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Kommunikasjonssjef Nicolay Bruusgaard i Ringnes
Epost: nicolay.bruusgaard@ringnes.no 
Tlf: 900 84 257

Produktgruppesjef for Vann i Ringnes, Christine Nygaard-Andersen
Epost: christine.nygaard-andersen@ringnes.no
Tlf: 952 04 002