27.11.2014 09:00 

Søren Brinck (40) overtar som administrerende direktør for Ringnes AS fra 1. januar 2015. Nåværende Ringnessjef, Jacek Pastuszka, går inn i konsernledelsen i Ringnes’ morselskap, Carlsberg Group, som leder for det østeuropeiske og russiske markedet.

- Det er med glede og spenning at jeg har akseptert tilbudet om å bli administrerende direktør i Ringnes AS. Ringnes er en virksomhet med en solid posisjon og en sterk merkevareportefølje, og jeg ser frem til å ta del i videreutviklingen av selskapet og det norske drikkevaremarkedet, sier Søren Brinck.

Danske Brinck har vært tilknyttet Carlsberg-konsernet siden 2005 og kommer fra stillingen som Vice President Business Development i region Vest-Europa i det danske bryggerikonsernet. I perioden 2009 til 2012 var Brinck administrerende direktør for det Carlsbergeide bryggeriet Mythos i Hellas, hvor han oppnådde meget gode resultater i en svært krevende periode for Hellas.

Brinck har tidligere også ledet arbeidet med Carlsbergs overordnede strategi og hatt ansvaret for et større europeisk konsernprosjekt. Han har tidligere innehatt ulike lederstillinger i Arla Foods samt jobbet som konsulent for Accenture.


OM SØREN BRINCK (40):

  • 2013: VP for Business Development i region Vest-Europa i Carlsberg. 
  • 2009: Administrerende direktør for det greske Carlsbergbryggeriet Mythos Breweries. 
  • 2008: Direktør for Group Strategy-enheten i Carlsberg-konsernet.
  • 2006: Direktør for Commercial Excellence i Carlsberg-konsernet.
  • 2004: Lederstillinger innen Corporate Business Development i Arla Foods.
  • 2000: Konsulent innen Strategy & Business Architecture i konsulentselskapet Accenture

For mer informasjon, kontakt:
Kommunikasjonssjef i Ringnes, Nicolay Bruusgaard,
epost: nicolay.bruusgaard@ringnes.no, tlf: 90084257