03.08.2009 10:45 

Ole Petter Wie (43) er ansatt som ny administrerende direktør for Ringnes. Han tar over etter Jesper Friis som har takket ja til å bli Senior Vice President for Vest-Europa i Carlsberg Group. Wie kommer fra stillingen som salgsdirektør i Ringnes.

 –  Jeg er glad og stolt over de nye utfordringene jeg har fått. Samtidig har jeg stor respekt for det arbeidet og de resultatene Jesper Friis og Ringnes har oppnådd de siste årene. Det er skapt et meget godt grunnlag for å videreutvikle Ringnes, sier Ole Petter Wie.

– Jeg har alltid ment at gode resultater skapes gjennom tillit, samarbeid og dialog med forbrukere, kunder, medarbeidere og tillitsvalgte. Det har vi hatt god kultur for i Ringnes, og det er noe vi kommer til å vektlegge også fremover. Med de beste menneskene, sterke merkevarer, fornøyde kunder og en effektiv operasjon, har vi alle de forutsetninger som skal til for å lykkes, fortsetter Wie.

Han mener Ringnes har en unik posisjon i det norske samfunnet.

– Vi har en stolt historie som skal videreføres med mange kjente og tradisjonsrike, norske merkevarer. Samtidig er jeg glad for å være en del av et stort internasjonalt konsern som Carlsberg, og vi skal fortsette å utnytte den kompetansen og de fordeler det gir oss, avslutter han.

Ole Petter Wie har tidligere jobbet for blant annet Coca Cola, McKinsey og Nestlé.