22.09.2011 15:00 

I forbindelse med Send en Solo-konkurransen har Solo fått ambassadører over hele verden.

Engasjerte fans i Norge har fått utenlandske venner og kjente til å ta bilder av seg selv med Solo i sitt land. Bildene er så sendt inn på solo.no som bevis på at Solo har funnet veien til disse landene, og personer i hele 112 land har sendt inn bildebevis!

En jury har sett gjennom alle bildene og kåret de tre beste (se vinnerbildene). Alejandra Camacho i Mexico tok vinnerbildet og får dermed en reise til Soloens hjemland. Hennes norske makker får et reisegavekort verdt 25.000 kr. Andre og tredje-plassen får også reisegavekort fra Kilroy i premie.

- Det er helt rørende hvor mye innsats disse personene har lagt i å ta flotte bilder av seg selv med Solo i hjemlandet sitt. Folk har tatt med seg Solo til Mekka, til pyramidene, og drukket Solo sittende over en alligator i Gambia, for å nevne noe. Jeg oppfordrer alle til å gå inn på solo.no og se bildene. På Facebook har Solo-gruppen gått fra å ha i underkant av 400 likes ved Påsketider til å ha nesten 11.000 nå! Det viser at folk har lagt merke til det vi har gjort i år og at mange engasjerer seg i det og heier på Solo, sier merkevaresjef for Solo, Karine Hofseth Thorsen.

 

1. Alejandra Camacho i Mexico

 

2. Rita Manjieva i Kirgisistan

3. Ahmad Al Atyiat i Jordan