18.08.2010 00:00 

Nå lanseres Pepsi Raw, en ny cola med naturlige ingredienser. Pepsi Raw inneholder naturlig ekstrakt fra epler og kolanøtter, og har ingen kunstige ingredienser. - Vi tror dette blir en fulltreffer i Norge siden stadig flere etterspør naturlige produkter, og dette er en drikk som egner seg både mot tørsten og sammen med mat, sier markedssjef Joakim Sande i Ringnes.

Pepsi Raw har en frisk og sofistikert colasmak. Det lave kullsyreinnholdet gjør Pepsi Raw til en god og annerledes tørsteslukker. Ekstrakt fra epler og kolanøtter gjør at drikken passer godt til blant annet grillet kjøtt, tapas, kylling, stekt og røkt kjøtt og annen smakssterk mat.

Nordmenn vil ha naturlige ingredienser
I en undersøkelse fra analyseselskapet YouGov sier hele syv av ti nordmenn at de er positive til mat og drikkevarer med naturlige ingredienser. De siste årene har det kommet en mengde spennende nyheter på matvarefronten, men færre nyheter innenfor mineralvann.

Norge første land med nasjonal distribusjon
– Norge har et av verdens høyeste forbruk av coladrikker pr. hode. Nordmenn er dessuten tidlig ute med å ta til seg nye trender. Derfor er det er det helt naturlig at Norge blir det første markedet med fulldistribusjon av Pepsi Raw, sier Jeff Jackett, markedsdirektør i PepsiCo Nordic.

Pepsi Raw vil være tilgjengelig i butikker og kiosker over hele landet fra 1. september, og vil finnes i 0,3 liter, 0,5 liter og 1,5 liters flasker.