Meny

Solo og Idol jakter på den nye Solo-stemmen

Idol 2020 starter på TV2 i dag kl. 20.00, og i år har Idol og Solo inngått et unikt samarbeid. Parallelt med Idol-sendingene jakter Idol og Solo på den nye stemmen til å synge Solo-låta «I go Solo».

Solo er på jakt etter deg som er minst 16 år, er musikalsk og liker å lage din egen vri på låter. Uansett hvilken sjanger du er god på, om du spiller i band eller alene så ønskes din unike tolkning av Solo-låten.

- Vi er utrolig spente på hvilke bidrag som vil komme inn til konkurransen. Det er så mange dyktige artister og band her i landet, og jeg er sikker på at vi får mange både originale og fengende bidrag og en flott versjon som vi skal bruke i reklamen for Solo i 2021, sier Maria Heimisdottir Brennodden, som er ansvarlig for Solo hos Ringnes.

Vinneren annonseres i Idol-finalen i mai og får et artisthonorar på 50 000 kr. Den originale versjonen av låta og konkurranseregler finner man på soloidol.no. Der kan man laste opp sitt bidrag, samt se, dele og like andres bidrag.

Solo-Idol konkurransen starter i dag og siste frist for å melde på sitt bidrag er 24. april. Da blir det superfinale med de beste bidragene frem til vinneren annonseres i Idol-finalen fredag 8. mai.

Alle søknader vil bli vurdert av en jury bestående av Hani Jazzar (låtskriver/artist), Helge Gjertveit (konsulent i reklamebyrået TRY) og Maria Heimisdottir Brennodden (AS Solo), og det er juryen som velger finalister og endelig vinner av Solo-idol.

Maria Heimisdottir Brennodden, merkevaresjef for Solo