Meny
test 19_19.jpg

UTETIME

Hans Ingi Trygvason og Emma Bjørke.

Hans Ingi Trygvason og Emma Bjørke.

Utetime er en podcast om og for utelivsbransjen, servert av Emma Bjørke og Hans Ingi "Hansi" Tryggvason. Begge har lang fartstid innen serveringsbransjen, er øleksperter og har stort engasjement for bransjen - og er grunnleggende nysgjerrige på hva som rører seg innen utelivet.Uteliv spilles inn i Ringnes Brygghus, der Hansi er daglig leder.

Har du innspill eller tilbakemeldinger til "Utetime" kan du sende en e-post til [email protected] 

Her kan du høre Utetime:

Lytt på Spotify

Listen on Apple Podcasts

Om programlederne:

Emma Bjørke har lang erfaring fra serveringsbransjen, fra både inn og utland. Emma har vært over 10 år i Ringnes, med utelivsmarkedet som arbeidsområde. Emma er en av de fremste ølekspertene Ringnes har, og hun har gjennomført utallige ølkurs for servitører og bartendere over hele landet.

I 2021 ble Emma leder for bærekraft i Ringnes, og det er tema hun brenner omtrent like sterkt for, som hun gjør for utelivet.
Og da er det kanskje ikke så rart at Emma har et stort ønske om å få med seg utelivsbransjen på å utvikle en solid bærekraftagenda sammen med dem.

Hans Tryggvason er en islending vokst opp i Sverige og Norge. Han var den første til å vinne prisen “International Beer Sommelier of the Year” fra BII Beer Academy.Drevet steder som Gamle Major Håndverkerstuene og nå Ringnes Brygghus.

Med foredrag som “Øl til folket”, MaHoYe-analysen og arrangementer som Bryggeribråk jobber han hver dag for å spre kunnskapen om mat og øl til hele det nordiske folk.