Meny
20170323AN-23290.jpg

Om Ringnes:

Ringnes er Norges ledende merkevareselskap innen drikkevarer. Vi startet med ølbrygging i 1877 og har siden den gang utviklet både oss og drikkevaremarkedet betydelig, alltid med fokus på kvalitet og innovasjon.

Drikkevarene vi produserer er kjernen i virksomheten vår, og 900 medarbeidere jobber hver dag for å kunne tilby norske forbrukere de beste drikkealternativene til alle anledninger.

Det har gitt forbrukerne et utvalg øl av beste kvalitet, velsmakende mineralvann fra Farris, tørsteslukkende kildevann fra Imsdal, sprudlende brus og cider av beste kvalitet.  

Ringnes har også ledet an for å redusere sukkerinnholdet i det norske brusmarkedet gjennom å satse på sukkerfrie alternativer, deriblant Pepsi Max, som har blitt Norges største brusmerke. I dag er 88% av brusen vår uten tilsatt sukker. 

En del av Carlsberg Group 

Ringnes eies av Carlsberg Group, og gjennom Carlsbergs internasjonale bryggerinettverk utveksler Ringnes kompetanse og får tilgang til noen av verdens mest kjente merkevarer innen drikke. Det internasjonale samarbeidet mellom bryggeriene og medarbeiderne i konsernet er en viktig del av den daglige driften i Ringnes. 

 

Ringnes Bryggeri.

Ringnes Bryggeri.