Meny
20170323AN-23290.jpg

Om Ringnes:

Ringnes er Norges ledende merkevareselskap innen drikkevarer. Vi startet med ølbrygging i 1877 og har siden den gang utviklet både oss og drikkevaremarkedet betydelig, alltid med fokus på kvalitet og innovasjon.

Drikkevarene vi produserer er kjernen i virksomheten vår, og 900 medarbeidere jobber hver dag for å kunne tilby norske forbrukere de beste drikkealternativene til alle anledninger.

Det har gitt forbrukerne et utvalg øl av beste kvalitet, velsmakende mineralvann fra Farris, tørsteslukkende kildevann fra Imsdal.  

Ringnes har også ledet an for å redusere sukkerinnholdet i det norske brusmarkedet gjennom å satse på sukkerfrie alternativer, deriblant Pepsi Max, som har blitt Norges største brusmerke. I dag er 80% av alle alkoholfrie produkter Ringnes produserer sukkerfri.

En del av Carlsberg Group 

Ringnes eies av Carlsberg Group, og gjennom Carlsbergs internasjonale bryggerinettverk utveksler Ringnes kompetanse og får tilgang til noen av verdens mest kjente ølmerker. Det internasjonale samarbeidet mellom bryggeriene og medarbeiderne i konsernet er en viktig del av den daglige driften i Ringnes. 

 

Ringnes Bryggeri.

Kvalitet i alt vi gjør

Kvalitet i alt vi gjør

Vårt viktigste mål er å levere kvalitetsprodukter til alle som kjøper drikke fra oss og vi har omfattende kvalitetsrutiner som sikrer dette. 

Vårt samfunnsengasjement

Vårt samfunnsengasjement

For Ringnes er det en viktig og naturlig del av vår virksomhet å være ansvarlige og deltakende i samfunnet.
Les mer.

Nytes ansvarlig

Nytes ansvarlig

Som markedsleder og ansvarlig produsent av alkoholholdige drikker, er det naturlig for Ringnes å vise sitt standpunkt til misbruk og overdreven bruk av alkohol. Det betyr ikke at vi mener nordmenn skal slutte å nyte godt øl, men vi ønsker at produktene våre konsumeres i ansvarlige mengder og innenfor trygge rammer.