Meny

5 gode grunner til å jobbe i Ringnes

Ringnes har gjennom mer enn 140 års vekst blitt Norges største bryggeri og er i dag en av landets største merkevarebedrifter. 900 medarbeidere jobber hver dag for å sikre leveransene av øl, brus og vann til hele det norske drikkevaremarkedet.

Du får jobbe med sterke merkevarer og flinke folk i Norges største drikkevareselskap

Som en del av Ringnes vil du få mulighet til å jobbe med vår brede portefølje av sterke lokale og globale merkevarer.

Du blir en del av Norges største og mest moderne drikkevareselskap – og du får jobbe med flinke folk på tvers av funksjoner og fag i ulike deler av selskapets verdikjede.

Vi legger til rette for at du skal utvikle deg i arbeidshverdagen din. Det gjør vi fordi vi mener det er bra både for din og selskapets utvikling.

Vi har 140 ulike stillingstitler

Her kan du jobbe med flinke folk innen alt fra produktutvikling og kvalitet, produksjon, automasjon og logistikk til salg, markedsføring, finans og HR. Ringnes teller nærmere 1000 medarbeidere og har i våre systemer hele 140 ulike stillingstitler.

Å sikre at vi produserer og leverer kvalitet i alle ledd krever et godt samspill mellom mennesker og maskiner samt et godt samarbeid mellom de ulike menneskene i virksomheten.

Vi gir deg utviklingsmuligheter

Vi legger til rette for at du skal utvikle deg i arbeidshverdagen din og sammen med dine kollegaer. Vi tilbyr et bredt spekter av kurs og utviklingsprogram.

Vi er opptatt av å utvikle folk gjennom karriereskifte internt i selskapet og på tvers av funksjoner. Det tror vi er bra både for din utvikling og for oss.

Som en del av Carlsberg-familien følger også muligheten til å møte fagpersoner i andre markeder og å gjøre internasjonal karriere innenfor ditt fag.

Vi vil ha mangfold og ulike perspektiver

Alle som jobber i Ringnes skal oppleve at dette er et sted hvor det er trygt å gå på jobb – hvor du kan være deg selv.

I Ringnes teller vi snart 1000 medarbeidere som representerer ulike deler av verdikjeden og virksomheten.

Vi har ulik livssituasjon og alder. Vi har forskjellig bakgrunn, etnisitet, legning, religion, kultur og historie. Men alle har vi et felles ansvar for å bygge et fellesskap hvor det er plass til alle.

Vi jobber med hele verdikjeden

Ringnes dekker hele verdikjeden – fra råvaren kommer inn på bryggeriet til de mange små og store drikkeøyeblikkene. Vi har i alt 140 stillingstitler i vårt system som dekker ulike funksjoner og fag. Bli bedre kjent med ulike funksjoner i virksomheten.

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vi er stadig på jakt etter nye medarbeidere. Se hvilke ledige stillinger vi har for øyeblikket.

Er du lærling?

Ringnes er opptatt av å legge til rette for at medarbeiderne kan ta fagbrev i regi av bedriften. 

Se hva våre ansatte sier

Vi har mange ulike kompetanser og stillingstitler i Ringnes. Se hva noen av dem sier om jobben sin.