Meny

Corporate affairs

Denne siden mangler tekst

 

 

 

Motor og retningssans

Commercial Development har også et særlig ansvar for å sikre organisasjonens motor og retningssans.

– I ledergruppen i Ringnes definerer vi retningen gjennom våre langsiktige planer og strategi. For å sikre tilstrekkelig kraft bak våre planer er det helt avgjørende at vi er godt koordinert på tvers av funksjoner, forklarer Svein.

– Da trenger vi både flinke folk som evner å dra prosjektene våre fremover og etablerte møteplasser som sikrer at vi gjør rutine av å jobbe kryssfunksjonelt. Dette er en av Ringnes’ store styrker slik jeg ser det, sier han.

Et springbrett for tyngre roller i selskapet

Svein forteller at Ringnes er opptatt av å utvikle folk gjennom karriereskifte internt i selskapet og på tvers av funksjoner.

– Det tror vi er bra både for din utvikling og for oss, sier Svein og fortsetter: – For mange har Commercial Development vært et springbrett for å ta tyngre lederroller i Ringnes. På kort sikt er det selvfølgelig litt tungt å gi fra seg flinke folk. Men det er samtidig en veldig ønsket utvikling – for den enkelte og for selskapet som helhet. Jeg blir stolt og glad når jeg ser at folk utvikler seg og vokser inn i tyngre roller på denne måten.

Se hva noen av våre ansatte sier

««Jeg jobber med å sikre Ringnes’ langsiktige planer og lede alle større kryssfunksjonelle prosjekter på tvers av organisasjonen.»

Thomas Breinholt, Business Development Manager

«Her trenger vi et sitat til»

Navn

Typiske stillinger i Commercial Development

  • Legg inn her.

Vil du jobbe i Ringnes?

Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere. Har du lyst til å jobbe hos oss? Send oss en søknad med CV til [email protected]

Sjekk også ut våre ledige stillinger