Meny

En takk til de frivillige i Norsk folkehjelp

- I en krevende tid er det fint å se at hvordan det kollektive Norge og frivilligheten bidrar til å lette situasjonen. Det er mange helter som fortjener anerkjennelse for innsatsen de legger ned for fellesskapet. Blant dem er Norsk folkehjelp, sier administrerende direktør i Ringnes, Anders Røed.

Jarle Haukeland, Norsk Folkehjelp Follo mottok fredag drikke til de frivillige i organisasjonen.

Jarle Haukeland, Norsk Folkehjelp Follo mottok fredag drikke til de frivillige i organisasjonen.

 

Som en takk til innsatsen fra Frivillighet Norge og deres frivillighetsapparat leverte Ringnes ti paller med Imsdal og Solo til Norsk Folkehjelps lager på Kolbotn. Drikkevarene skal derfra distribueres rundt til de 110 lokallagene og 3000 frivillige i hele Norge som gjør en fantastisk innsats med å sikre redningsberedskap og støtte helsetjenesten i forbindelse med pandemien.

- Vi er svært takknemlige for at Ringnes bidrar til at våre frivillige på vakt kan holde seg hydrert og skjerpet i en krevende tid, sier Erlend Aarsæther, leder for redningstjeneste og førstehjelp i Norsk Folkehjelp.

- Innsatsen til Norsk Folkehjelp står frem som et symbol på dugnaden vi alle er en del av. De minner oss på at vi alle har et ansvar for å bidra, avslutter Anders Røed.

Drikkevarene skal distribueres videre til lokallag og frivillige i hele Norge.

Anders Røed, administrerende direktør i Ringnes AS.