Meny

Ingrid Lønning hentes til Carlsberg

Ringnes’ marketingdirektør Ingrid Lønning hentes til morselskapet Carlsberg og blir ny Vice president Commercial i Carlsberg region Vest-Europa. Hennes oppgave blir å bidra til å styrke den kommersielle agendaen på tvers av markedene i regionen.

Ingrid Lønning blir Vice president Commercial i Carlsberg region Vest-Europa.

Ingrid Lønning blir Vice president Commercial i Carlsberg region Vest-Europa.

 

Ingrid starter i stillingen allerede 1. mai 2023.

- Først og fremst er dette en bekreftelse på at vi har svært flinke folk i
Ringnes. Ingrid har vært en sentral bidragsyter i å drive og videreutvikle vår strategi og kommersielle agenda. Hun etterlater seg solide planer og et sterkt marketingteam. På hennes vegne gleder vi oss over at hun får et utvidet ansvar og vi er glade for at hun forblir en del av Carlsberg Gruppen, sier administrerende direktør i Ringnes, Marianne Ødegaard Ribe.

Ingrid har hatt stillingen som marketingdirektør i Ringnes siden januar 2020, hvor hun har hatt ansvar for å lede både Marketing og produktutvikling. Før den tid jobbet hun for Orkla i ulike posisjoner i 14 år.

I Ringnes rykker Merete Høberg opp i rollen som marketingdirektør. Merete kommer fra stillingen som senior markedssjef for øl, og har hatt en rekke sentrale stillinger i Ringnes siden hun først startet i selskapet i 2009.