Meny

Krevende tider for serverings- og utelivsbransjen

Service- og utelivsbransjen ligger nede for telling etter at myndighetene innførte nødvendige tiltak for å stanse spredningen av Koronaviruset.

Eivind Sundt, salgsdirektør for utelivsmarkedet i Ringnes AS.

Eivind Sundt, salgsdirektør for utelivsmarkedet i Ringnes AS.

 

- Vi stiller oss bak myndighetenes tiltak for å ta grep om situasjonen og begrense spredningen av viruset. Samtidig ser vi nå at mange av våre kunder møter svært krevende tider.

Allerede ser vi at serveringsteder og puber stenges og ansatte permitteres. I en tid hvor det er svært krevende å forutsi hva som venter, er det også vanskelig å legge planer for framtiden, sier salgsdirektør for uteliv i Ringnes, Eivind Sundt.

Som en betydelig leverandør til norsk utelivs- og serveringsbransje, deler Ringnes våre kunders bekymringer og klare anmodning om konkrete tiltak fra myndighetene.

- I krevende tider er det viktig at vi står sammen. Situasjonen ute hos våre kunder er forhold vi adresserer til myndighetene gjennom våre bransjeorganisasjoner. Vår felles oppfordring til myndighetene er målrettede tiltak som kan bidra til å avlaste situasjonen hos de virksomhetene som lojalt forholder seg til myndighetenes krav om å lukke og begrense aktiviteten, sier direktør for uteliv i Ringnes, Eivind Sundt.

På denne siden vil vi legge ut svar på generelle spørsmål om hvordan vi i Ringnes vil håndtere situasjonen sammen med våre kunder.