Meny

Linnéa og Solo lanserer ny smak

Ringnes og Solo fortsetter suksess-samarbeidet med influenser og brusblogger Linnéa Myhre. Denne gangen har Linnéa stått bak utviklingen av nyheten Solo Super Tropisk – som nå er å finne i butikker over hele landet. Og at Linnéa alltid har hatt et helt spesielt forhold til brus, kom tydelig fram da vi stilte henne noen brusspørsmål.

Hvordan startet din interesse for brus?
Jeg har vokst opp med brus ved middagsbordet, og ble nok tidlig ganske vant til å drikke brus hver dag. Jeg husker også hvordan jeg elsket å blande forskjellig brus slik at det ble nye farger og smaker og eksperimentere meg fram.

Hva er det som er så spennende med nettopp brus?
Jeg elsker at det finnes et uendelig antall smaker, farger og tilsetninger, som gjør at vi hele tiden kan lage og smake på nye ting. Jeg er særlig glad i å teste nye produkter, og spesielt innenfor brusverden. Jeg er alltid på jakt etter en ny favoritt.

Nordmenn er et brusfolk. Hvorfor tror du vi er det?
Det aner jeg virkelig ikke. Vi drikker jo definitivt mest koffein-brus som bidrar til å kvikne oss opp, kanskje det er underbevisstheten vår som prøver å vekke oss når vi er trøtte på vinterhalvåret? I tillegg har vi jo mange brus knyttet til høytider, som Solo i påsken og julebrus i julen, hvor vi kjøper ekstra mye i akkurat de periodene. Jeg vet ikke om så mange andre land som har det slik.

Du har nå laget to ulike brus med Ringnes. Hva tenker du når du ser boksene dine i butikken?
Jeg har sjelden vært så stolt som når jeg ser brus med navnet mitt på i dagligvarehandelen. Jeg blir aldri lei av det, og på den lokale butikken følger jeg alltid med på hvor mye de selger.

Hvordan vil du beskrive nyheten Solo Super Tropisk?
Solo Super Tropisk er en blanding mellom det søte og syrlige, med den veldig søte ananasen ispedd en perfekt syrlig grapefrukt. Den er frisk og kan drikkes mye av, både til mat, men også enda viktigere: Helt alene.

Hvordan smaker din favorittbrus?
Det er vanskelig å si, da jeg har mange favoritter som passer til sine formål. Men jeg vil nok alltid gå for det søte, framfor det sure. Og sukkerfri, så klart. 

Hvordan har det vært å utvikle brus sammen med Solo og Ringnes?
Det har vært fantastisk gøy å jobbe med Solo og Ringnes, og jeg føler meg så heldig som får lov til å være med å utvikle produkt helt fra bunnen av. Det er en meget kompetent gjeng, men som likevel tør å inkludere og gi meg plass til å tenke kreativt og annerledes. Jeg kunne ikke ha drømt om noe mer.

Linnéa Myher viser stolt frem Solo Super Tropisk

Solo-sjef Ida Davidsen, brusblogger Linnéa Myhre og produktutvikler Gunnhild Tolleshaug er veldig fornøyde med resultatet.

Solo Super Tropisk