Meny

Ny administrerende direktør på plass i Ringnes

Marianne Ødegaard Ribe hadde mandag 7. november sin første dag som administrerende direktør i Ringnes.

Marianne Ødegaard Ribe hadde 7. november sin første dag som administrerende direktør i Ringnes.

Marianne Ødegaard Ribe hadde 7. november sin første dag som administrerende direktør i Ringnes.

 

Finansdirektør i Ringnes, Kim Rolf har hatt rollen som fungerende leder av selskapet siden januar i år. Han var ekstra glad for å ønske Marianne velkommen til selskapet og overrekke nøkkelkortet til den nye Ringnes-sjefen.

Marianne tar imot nøkkelkort fra finansdirektør Kim Rolf. Han har siden januar hatt rollen som fungerende leder av selskapet.

Marianne tar imot nøkkelkort fra finansdirektør Kim Rolf. Han har siden januar hatt rollen som fungerende leder av selskapet.

Marianne startet sin første dag ved Ringnes’ kontorer i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka og ble skysset til selskapets hovedbryggeri på Gjelleråsen utenfor Oslo.

Det var klubbleder i Ringnes (NNN) og sjåfør Erik Torkelsen som  sto for skyssen.

Det var klubbleder i Ringnes (NNN) og sjåfør Erik Torkelsen som  sto for skyssen.

- Inntrykkene og møtene jeg har hatt  på min første dag bekrefter det jeg har fått fortalt så langt: Ringnes er et solid selskap med en stolt historie – og ikke minst – dyktige og dedikerte mennesker. Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven som leder av dette selskapet, sier Marianne.

Marianne ble også vist rundt på Ringnes’ hovedanlegg på Gjelleråsen utenfor Oslo.

Marianne startet dagen i Thorvald Meyers gate og på Ringnes brygghus på Grünerløkka, der Ringnes-brødrene brygget sine første øl for 145 år siden. Hun ble også vist rundt på Ringnes’ hovedanlegg på Gjelleråsen utenfor Oslo.

Om Marianne

Marianne kommer fra stillingen som administrerende direktør i NorgesGruppen Servicehandel, med ansvaret for konseptene Deli De Luca, MIX, Jafs, Kaffebrenneriet, Big Horn Steak House og Tiger (Esso). Hun har også vært en del av konsernledelsen i NorgesGruppen.

Marianne er utdannet siviløkonom. Hun har jobbet i ledende stillinger både nasjonalt og internasjonalt innenfor salg, marked og forretningsutvikling i selskaper som Jordan, LEGO, NSB og BMW. Marianne har også styreverv i selskaper som Flytoget, Grieg Seafood og Viking.

Om Ringnes  

Ringnes er Norges ledende merkevareselskap innen drikkevarer, med merker som Farris, Solo, Pepsi MAX, Frydenlund og Tuborg. Våre 900 medarbeidere jobber hver dag for å kunne tilby norske forbrukere de beste drikkealternativene til alle anledninger. 

Ringnes sine kontorer ligger på den gamle bryggeritomten på Grünerløkka i Oslo, hvor vi også ønsker besøkende velkommen til Ringnes brygghus. Vårt hovedanlegg, Ringnes Bryggeri, ligger på Gjelleråsen i Nittedal utenfor Oslo. Våre øvrige anlegg er Farris i Larvik, og Imsdaltapperiet som ligger i Imsdalen i Østerdalen. I Trondheim ligger søsterbryggeriet E.C. Dahls Bryggeri.