Meny

Premiere på ny utelivspodcast: Utetime med Ringnes

Har du et hjerte som brenner for den norske utelivsbransjen? Da er vår nye podcast "Utetime" noe for deg.

Morten Guldvik, daglig leder i Skagstindgruppen er blant gjestene i "Utetime".

Morten Guldvik, daglig leder i Skagstindgruppen er blant gjestene i "Utetime".

 

I premieresendingen til Utetime med Ringnes får programlederne Emma Bjørke og Hans Ingi Tryggvason besøk på Ringnes Brygghus av utelivsprofilene Morten Guldvik og Aksel Steen. Begge deler sine tanker rundt situasjonen utelivsbransjen står midt oppe i, og hva som skal til for at vi alle skal få et rikt og spennende utelivstilbud når pandemien er over.

Morten er daglig leder i Skagstindgruppen, som driver store serveringsteder som Pokalen Vulkan, Pokalen Barcode, Raadhuset, Krøsset, samt countryfestivalen på Vinstra. Og om ikke lenge skal de også åpne et av Oslos største utesteder - Telegrafen. Aksel driver Restauranten Bass og østersbaren Eff Eff i Oslo, og er i ferd med å åpne en ny pizzarestaurant på Grünerløkka.

 

Regionsdirektør for Viken Oslo i NHO Nina Solli forteller om planen for oppstart av serveringsbransjen igjen.

Regionsdirektør for Viken Oslo i NHO Nina Solli forteller om planen for oppstart av serveringsbransjen igjen.

 

Regionsdirektør for Oslo og Viken i NHO Nina Solli gjester også brygghus-studioet i denne sendingen. Hun forteller at NHO jobber med en plan for hvordan serveringsbransjen i samarbeid med bransjeforeninger og myndigheter skal komme tilbake til normalen så raskt som mulig. Og ikke minst jobber Solli og NHO for at bransjen skal få best mulig rammebetingelser i det som vil bli en utfordrende periode, nå som mange har brukt opp all oppspart kapital.

Siste gjest i sendingen er Mikal Tengesdal. Han er innehaver av Melkebaren, den første og største ølbaren i Sandnes. Han driver flere utesteder i Sandnes, brygger selv og har sin egen podcast "Ølvertene"

Utetime med Ringnes er tilgjengelig via Spotify og Apple Podcasts.

 

Hans Ingi Tryggvason og Emma Bjørke er programledere i Utetime

Aksel Steen driver Restauranten Bass og østersbaren Eff Eff i Oslo