Meny

Ringnes-sjefen hentes til Kronenbourg

Ringnes’ administrerende direktør, Anders Røed, har takket ja til å lede det franske bryggeriselskapet Kronenbourg. Nåværende finansdirektør i Ringnes, Kim Rolf, vil fungere som leder for det norske drikkevareselskapet inntil en ny administrerende direktør er på plass. 

Anders Røed slutter i Ringnes og blir ny toppsjef i Kronenbourg.

Anders Røed slutter i Ringnes og blir ny toppsjef i Kronenbourg.


Røed  går inn i rollen som  administrerende direktør for Kronenbourg umiddelbart. Kronenbourg er Frankrikes nest største bryggeriselskap og blant annet kjent for merkene 1664 Blanc og Grimbergen.   

- Det er ikke med lett hjerte jeg nå takker for meg. Jeg startet i Ringnes første gang i 2010 og har siden den gang stadig latt meg imponere over hva som bor i dette selskapet; Vi har en stolt historie og meget sterke merkevarer som enhver nordmann har et forhold til. Og ikke minst har vi utrolig mange flinke folk som alltid gir hundre prosent for selskapet. Nå ser jeg frem til å ta fatt på nye, spennende utfordringer i Kronenbourg - også det et bryggeri i Carlsbergfamilien med en stolt historie og mange meget sterke merkevarer, sier Røed. 

- Jeg vil benytte anledningen til å takke Anders for samarbeidet og innsatsen han har lagt ned for Ringnes. Han har vært en meget solid leder som har satt en tydelig retning for selskapet og levert meget sterke resultater, sier finansdirektør og konstituert administrerende direktør i Ringnes, Kim Rolf.   

Arbeidet med å finne en ny administrerende direktør for Ringnes pågår. Så snart en ny kandidat er på plass vil dette annonseres.   

Anders Røed startet i Ringnes som Marketingdirektør i 2010, fra stillingen som konserndirektør marked i Storebrand. Etter 4,5 år i rollen som Marketingdirektør i Ringnes gikk han videre til stillingen som VP Marketing og deretter VP Commercial i Western Europe i Carlsberg Group. Han kom tilbake til Ringnes i 2017 i rollen som administrerende direktør.