Meny

Tror annerledespåsken blir minst like gul

(Pressemelding) Besøksrestriksjoner, skjenkeforbud og stengte butikker stopper ikke nordmenn fra å feire påske. – Interessen for Solo og Soloeffekter er rekordhøy, melder Ringnes.

Merkevaresjef for Solo, Elisabet Sæterdal, ikledd den populære Sologenseren.

Merkevaresjef for Solo, Elisabet Sæterdal, ikledd den populære Sologenseren.

 

At Solo og påske går hånd i hånd er det liten tvil om. - I påskeuken og de tre ukene før påske selger vi normalt 25 prosent av årsvolumet til Solo, forteller merkevaresjef for Solo i Ringnes, Elisabet Sæterdal. Det tilsvarer vanvittige seks millioner liter med den gule folkebrusen.

Forventer rekordsalg
Hun utelukker ikke at den litt spesielle situasjonen vi befinner oss i denne påsken kan ha en positiv effekt for salget av de klassiske påskeproduktene. –I en påske med forbud, restriksjoner og begrensninger vil nok mange sørge for litt ekstra påskestemning. Og da er det appelsiner, Kvikk Lunsj, marsipan og påskeegg som gjelder. Og selvfølgelig Solo, legger hun til med et smil.

Populære Soloeffekter
De siste årene har interessen for Soloeffekter skutt i været ved påsketider. - Det renner inn henvendelser, og vi kunne sikkert produsert opp ti ganger så mange. Det er også veldig mange som strikker sine egne gensere. Tar man et søk på Tise eller Finn finner man ofte Sologensere til salgs. Det er klart det er morsomt å jobbe med et brusmerke som så mange trykker til sitt bryst. Bokstavelig talt, avslutter Sæterdal.

Thomas Heyerdahl, tidligere landslagsutøver i skiballett, kan sees som Solomannen i Soloreklamene. 

Thomas Heyerdahl, tidligere landslagsutøver i skiballett, nå aktuell som Solomannen i Soloreklamene. Foto: Trygve Markset Amundsen Sports.