Meny

Utetime: Alkoholfri nytelse i sommer

Det er en rivende utvikling for utvalget av alkoholfri drikke, også innen utelivsmarkedet. I denne episoden av "Utetime med Ringnes" er alkoholfri drikke tema når Emma og Hansi inviterer gjester til brygghus-studioet.

Tore Hage og Vanessa Krogh er gjester hos Emma og Hansi.

Tore Hage og Vanessa Krogh er gjester hos Emma og Hansi.

 

Det nytenkende bryggeriet Villbrygg tar det i en ny, gammel retning ved å fermentere blant annet urter og nordiske ville vekster. Vanessa Krogh, den ene av gründerne bak bryggeriet besøker studioet i Ringnes Brygghus.  Hun forteller både om hvordan Villbrygg lager drikkene sine, som blant annet selges på Michelin-restauranter, og hvordan de opplever den voksende interessen for alkoholfri drikke.

Tore Hage har mange års erfaring som både brygger og produktutvikler i Ringnes. Han er også levende opptatt av mikrobiologi og da særlig gjærsopp. Og Tore kan fortelle at å lage alkoholfri øl på ingen måte er en ny oppfinnelse, men en drikk som har røtter langt tilbake i vår historie.

Norgesmesteren i salg av alkoholfritt øl fra fat er dansk og befinner seg «Hos Martin» i Fredrikstad. Innehaver Martin Frøik Christensen kan røpe at kombinasjonen av lekre danske retter og alkoholfritt øl har gjort «Hos Martin» til det serveringsstedet i landet som selger mest øl uten alkohol.

HØR "UTETIME MED RINGNES HER