Meny

Utetime: Fra coronaferie til Norgesferie

Konsernsjef for Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, og konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen er gjester i studio i denne episoden av Utetime. Hansi og Emma tar også en prat med mannen bak den fantastiske destinasjonen Kvitnes Gård, tidligere landslagskokk og norgesmester, Halvar Ellingsen.

Konsernsjef for Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, og konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen er gjester i "Utetime med Ringnes".

 

Torgeir Silseth er bondesønnen som overtok jobben som administrerende direktør i Nordic Choice Hotels Scandinavia etter Petter Stordalen i 2006. Han tilbyr 70.000 sengeplasser i fem land og har bakgrunn som FN-soldat, kokk og senere salgssjef på Hotel Union. Som ekte nordmøring er han oppvokst ved noen av Norges vakreste destinasjoner.

Morten Thorvaldsen er utdannet kokk og har jobbet i Olav Thon Gruppen i 33 år. Hele 28 av disse årene har han vært gruppens administrerende direktør.  Morten er glad i fjellturer med familien, og har hatt noen av sine fineste naturopplevelser på Skeikampen – der han tilbringer mye tid. Ellers kan han avsløre at han er en ivrig golfspiller, og at Arne Næss er et av hans forbilder - sammen med sjefen sjøl, Olav Thon. 

Både Morten og Torgeir har et glødende engasjement for hotellnæringen, noe som har hjulpet dem gjennom en krevende periode med pandeminedstenging, permitteringer og et omsetningsfall på 80-90 prosent. Samtidig er de optimister med tro på en lysere og bedre sommer for norske hoteller og deres gjester. Og begge vet hva som skal til for å tilfredsstille kresne nordmenn på norgesferie. 

Halvar Ellingsen hadde bakgrunn fra flere av Norges beste restauranter som Bagatelle, Palace Grill, Ylajali og Arakataka, da han bestemte han seg for gjøre noe helt annet. Han ville bygge noe opp fra bunnen av, og Kvitnes gård hadde alt Halvar trengte. På gården tipp-tipp-oldefaren en gang eide har Halvar brukt fire år på å bygge opp en fantastisk restaurant for kresne ganer.
Halvar kan du også se i NRK serien "Kokkeliv",  som har en hel episode om hvordan Kvitnes Gård ble gjenåpnet som mat-destinasjon.


Hør siste episode av utetime her:

Konsernsjef for Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.