Meny

Utetime: Uteservering - Norges favoritt-vårtegn

Deler av landet har allerede åpnet uteserveringene, og snart følger Oslo etter. Det er ingen i verden som er like glade for å møte våren og sommeren på en uteservering som det nordmenn er, og tall fra fjoråret viser at det nettopp er steder med uteservering som klarte seg best gjennom den første pandemi-sommeren.

Karl Henning Svendsen er gjest i "Utetime med Ringnes"

Karl Henning Svendsen er gjest i "Utetime med Ringnes"

 

Nettopp viktigheten av uteserveringen, både for serveringsteder og gjestene deres, er tema for denne sendingen.

Karl Henning Svendsen, daglig leder for NOHO Norway - Nordic Hospitality Partners, gjester studio.. NOHO har steder som Camping, Colonel Mustard, The Dubliner, Elsker, Grisen, Kulturhuset, Prindsen Hage og Youngs. Karl Henning har også vært en tydelig stemme for utelivsbransjen gjennom et særdeles utfordrende år, men nå ser han lys i enden av tunnelen og han gjør klar for gjenåpning av sine mange puber, barer og restauranter.

Midt på Tønsberg Brygge finner du Foynhagen, en grønn liten perle ved vannet. Dette stedet har blitt en av landets mest kjente uteserveringer, og her kan du også gå på konsert med kjente nasjonale og internasjonale artister. Emma og Hansi tar en prat med Jon Terje Johnsen, daglig leder på Foyn, om hvordan det har vært å åpne sesongen på uteserveringen.

Emma tar også en telefon til Adrian Rigby i Carlsberg UK. I England har de inntil nå bare kunne nyte den velkjente pinten utenfor serveringsstedene, og hvilket forhold har egentlig engelskmenn til uteserveringen? 

Hør episoden her