Meny

Utetime: La oss feire kjønnsmangfold og trygge miljøer for alle i utelivet

Vi er inne i Pride-måneden, hvor vi feirer mangfold og kjærlighet med regnbueflagg. I denne episoden får Emma og Hansi besøk av daglig leder i Nordens største Pride-festival og Mathias Holst i foreningen FRI.

Monica Aasen, daglig leder for Nordens største pridefestival, Oslo Pride.

 

sendingen kan du få høre hvorfor vi må fortsette kampen for den enkeltes rett til å være seg selv og elske den de vil. Gjestene våre deler også konkrete tips til hva utelivet kan gjøre for å skape en trygg arbeidsplass og inkluderende arenaer for sine gjester.

Monica Aasen er daglig leder for Nordens største pridefestival, Oslo Pride, som har en halv million deltakere i løpet av ti dager. Hun har selv har lang fartstid fra utelivs- og eventbransjen, og hun deler både erfaringer fra sin egen tid i bransjen, og tips til hvordan utelivet kan skape trygge omgivelser for gjester og ansatte.
 Les mer om Oslo Pride: https://www.oslopride.no/ 

Mathias Holst i foreningen FRI.

 

Sendingens andre gjest er Mathias Holst, leder for Rosa kompetanse arbeidsliv i FRI (Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold). Mathias jobber til daglig med å heve kompetansen om kunnskap om kjønns- og seksualitetsmangfold hos bedrifter og organisasjoner, med mål om  at alle skal kunne snakke trygt om kjønn og seksualitet i sin arbeidshverdag og slik skape gode møter mellom mennesker.
 
Om du driver et serveringssted, eller jobber på et, anbefaler vi alle å ta en kikk på FRIs nettsider for å få gode tips om hvordan man kan møte ansatte og gjester på en trygg og inkluderende måte: https://www.foreningenfri.no/